Лайфстайл

Авто Фокус – Автомобили на фокус!

Супер автомобили, Ламборджинита, Бентлита, новият Мерцедес… камера + бротата…

Днес завършихме снимките по тийзъра на предаването за супер автомобили на Стоян Пенчев. Исках САМО да Ви кажа, че предаването ще стане страхотно. Докато снимахме ни хрумнаха още доста идеи как може да се развие концепцията (не че до сега сме споделили с вас и една от тях.. но да си знаете).

На кратко – в предаването, Стоян ще ви представя много интересни коли, които не се виждат всеки ден, пък и малко от нас имат възможност да карат такива (ВСЕ ОЩЕ… а дано скоро!)

Естествено, аз имам най-малко ставащи инфлуенсърски (да не кажа кифленски) снимки от процеса… За сметка на това на Иван и Стоян им се получиха страхотни кадри. Сигурен съм, че скоро ще видите доста от тях във инстаграм профилите им, а аз ще наваксам на следващите снимки.

Хвърлете едно око, споделете в коментарите под видеото дали ви е харесало, коя е любимата ви супер кола, какви коли бихте желали да видите в предаването, кажете едно здрасти ….
и бъдете добро бро – споделете красотата с вашите бро-та!

Гледайте трейлър в YouTube канала ни : ТУК

Ето и какво казва Стоян по темата. Пускам ви го аз, понеже още не сме му направили профил да публикува в блога.

Здравей!
Сещаш се за колите след, които се обръщаме на улицата и си викаме: „еееех, кой ги кара тия коли бе“. Ами и аз не го познавам, ама ще е яко, ако ни падне една такава кола да е поръчкаме нали?

Мислих, мислих и го измислих. Ще ти споделя след секунда. Нека само първо ти се представя. Казвам се Стоян Пенчев и аз като теб си падам по яки коли. Те са моята истинска страст. Е няма как всеки ден да карам различна кола за по 100 -200 -300 000, за това реших с бротата от BroPoint да направим предаване за коли.

Нарекохме го с емблематичното име „АВТО ФОКУС“.
Супер, ами коли? Е, човек кoгато има желание – винаги намира начин.

Отидохме при AutoHаus, бранд с над 20 години история в продажбата на коли в премиум клас. Разказахме за идеята, те казаха ДА. И м*мка му…..стана мнооооооого яко.

Сега всички ние ще можем да се кефим на тези коли, след които се обръщаме, не само отвън, от вътре, но и да ги изпробваме в движение. Да видим, какво толкова им харесват, то едвам се качваш вътре. Толкова е ниска. И аз като теб си падам фен, така че обещавам да ти покажа всяка кола до самия детайл. Абе и под мокета ще погледнем.

Камера …. Екшън…. и до скоро…… Авто Фокус ! Скоро и на твоя екран.

Стоян Пенчев
#Bropoint

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *