Маски за мъже с характер… и брада!

Уникални, произведени в България, многократна употреба, създадени ръчно от висококачествен италянски лен.  Подходящи за разходка, бизнес среща или просто посещение в магазина. Предпазват от замърсения градски въздух, алергени, полени, служат като добра превенция срещу вируси и бактерии, а също така затоплят студения въздух. Към маските се предлага филтър. 


Вземи Сега ⛟

hero-slide-1.jpg
hero-slide-2.jpg
hero-slide-3.jpg
hero-slide-4.jpg
hero-slide-5.jpg

Назад
Напред

Ако имаш брада, знаеш за какво говорим!

Хвани иконката и я плъзни на ляво и на дясно.

ТОП материали

Уникален италянски лен, както на външен вид така и изключително приятен на допир. Пере се и може да се използва многократно.

Качествена иработка

Лично контролираме процеса на пройзводство. Всяка маска минава качествен контрол преди да потегли към теб!

Сменяеми филтри

Маската е със сменяеми филтри. Всеки филтър може да се пере 20 пъти преди да се подмени.

Мога ли да те попитам? Колко даваш на месец за еднократни маски?

В началото не обръщахме внимание и ходихме с каквито маски ни паднат. После обаче осъзнахме горчивата истина, че явно още доста време ще си поносим маски. Харесва ли ни или не е отделен въпрос! За това решихме да го направим със стил. Отне ни седмици да създадем перфектната маска за мъже (цялата история може да прочетеш ТУК). Помислили сме за всичко. Дори за тези с по-големи бради. Ето защо имаме 2 вида маски. Едните са за нашите приятели с по-дълги и големи бради а другите са за тези без или с по-къси такива. 

Маски за мъже с бради

Здравей, брадати ми приятелю. Знам колко неприятни моменти си имал с обикновенните маски. Това вече е в историята. Влез, научи повече и вземи твоята нова специална маска за мъже с брада!


Вземи Сега

Маски за мъже с характер!

Здравей, това не е поредната маска! Това е аксесоара, който ще подчертае твоята мъжественост и ще привлече погледите към теб точно тогава когато лицето ти е закрито. Влез, научи повече и бъди уникален с твоя нов аксесоар!


Вземи Сега


Защо точно тази маска? Защо точно от BroPoint?

Здравей,
Ние сме Иван и Петър. Създатели на бранда BroPoint. Може да видиш нашата история и как стигнахме до тук като цъкнеш ТУК 👈.

Ще се фокусираме върху историята за маските.
Нашите брадати приятели все се оплакваха, че обикновените маски са им неудобни или изграждат супер нелепо с тях. Започнахме да мислим, как можехме да помогнем. И тогава …. Еврика, ще направим маски за мъже с бради!

Добре, това беше лесно. Обаче имахме други приятели, които имат сериозни бизнеси или са управители, представители на големи фирми, други просто обичаха стила и красотата, нестандартното, абе с една дума все лайфстайл мъже. И тогава пак …. Еврика! Кой плат е уникален сам по себе си, кой плат би бил също така безопасен и кой плат е синоним на мъжественост? Лен естествено! Когато чуеш лен веднага си  представяш мъж в костюм, панталон или поне сако от съответния плат. Оставаше само да си намерим висококачествен плат, да си го внесем, да го ушием, да бъдем сигурни, че ще защитава и предпазва мъжете, които го носят (ето защо всяка маска идва с филтър, за да сме сигурни, че ти даваме максималната защита, която е възможна) и след това да ги раздадем на нашите Брота (приятели ) за да ги пробват и одобрят ако трябва да коригираме нещо и чак тогава да ги предложим на теб.

Хей, знаеш ли? Всъщност ако искаш понякога и ти да получаваш яки неща и да си първият, който ги вижда и пробва, преди още да сме ги пуснали в серийно производство, можеш да станеш наше бро като се запишеш с две имена и e-mail във формата по-долу или ни последваш в социалните мрежи и влезеш в клуба.

Супер! Ще те очакваме там!

Поздрави

Иван и Петър  🤜🤛

Здравей, ако те кефи това, което правим може да се присъединиш към нашия клуб. Защо?

Защото ще научаваш преди всички останали за нашите промоции, които са с продъжителност няколко часа или до изчерпване на количествата. Ще получаваш достъп до събития , които ще организираме на живо. Може да получиш безплатни мостри преди още да сме ги пуснали в продажба или да се възползваш от нашите партньорски програми


Facebook


Twitter


Google-plus


Wordpress

Ти и брадата ти го заслужавате!ВЗЕМИ СВОЯТА МАСКА!

Избери най-подходящата маска за теб!

Маска от лен за мъже с брада

Качеството е цел номер 1 за нас. Точно за това имаме 2 вида маска. За хора с големи бради и за такива без или с малки. Комфорта при носенето на маска изискваше да се съобразим с тази специфика при нас мъжете. Създадохме качествен аксесоар за тези от нас на ,които не им все едно какво носят.


Защити се Сега 👍🏻

Маска от лен за мъже нормален размер

Качеството е цел номер 1 за нас. Точно за това имаме 2 вида маска. За хора с големи бради и за такива без или с малки. Комфорта при носенето на маска изискваше да се съобразим с тази специфика при нас мъжете. Създадохме качествен аксесоар за тези от нас на ,които не им все едно какво носят.​


Защити се Сега 👍🏻