Основателите на Bropint

Иван Любенов

Иван Любенов

co-founder
Специалист по корпоративно управление, бизнес администрация, бизнес комуникация и маркетинг.
Петър Кузмов

Петър Кузмов

co-founder
Специалист по медийни технологии, мениджмънт и дигитален брандинг. Основател на Centeo Group и Забелязано.

Здравей! Ние сме Иван и Петър. Бащи, съответно на една и две дъщери.

Освен това, всеки от нас развива свой собствен бизнес. Както вече се досещаш, лудницата е пълна. Да се чуеш с приятел просто ей така, е цяло събитие. Именно затова ни дойде идеята да си създадем едно наше суверенно мъжко кътче, в което да въвлечем и други брота, за да можем да обменяме и  споделяме идеи, да разискваме и обсъждаме различни теми – чисто мъжки, и въобще да си вземем 5 минути въздух от цялото ежедневие.

Тъй като ние не сме от хората, на които, като им хрумне една идея, не я оставят до там, решихме да си създадем, произведем, внесем всякакви уникални продукти, свързани с чисто мъжката ни страна.

Аксесоари, с които привличаме вниманието на околните и подчертаваме своята мъжественост. Знаем, че ти си и искаш да бъдеш все по-уникален. Това е и причината да споделяме всичко това с теб! Защото сме сигурни, че ти си истински бро!

Вярваме в  BroPoint! Бранд, който създадохме и градим с много страст. Именно затова знаем, че продуктите, които ще откриеш тук, ще донесат нова доза стил и мъжественост в ежедневието ти, защото ние самите ги използваме всеки ден. Подбираме само модерни, стилни продукти, които тестваме, за да се убедим, че ще ти осигурят качеството, което заслужаваш.

Ако откриеш и поръчаш мечтания аксесоар от BroPoint, ще получиш стилен и качествен продукт, винаги с опция преглед и тест при доставка, както и лесно и бързо връщане на парите при проблем с продукта.

Пожелаваме ти да избереш и да се насладиш на продуктите, които ще откриеш тук!

Приятно пазаруване!

Иван и Петър

Bropoint.bg

Нашите BRO-та

Симеон Марков

фитнес инструктор
Симо е нашият фитнес BRO! Ако имате нужда от индивидуален план, диета или треньор, винаги можете да се обърнете към него.

Николай Младенов - КОКО

колорист
КОКО е нашето бро, с което се съветваме за всичко относно брадите и прическите ни. Всеки продукт в тези категории минава през неговото одобрение. Естествено, освен от сайта ни, можете да вземете продуктите и директно от салона му.

Стоян Пенчев

предприемач
Супер коли! Стоян Пенчев е бро-то, до което се допитваме и слушаме, когато става въпрос за супер автомобили.

Любомир Григоров - Gri

графичен дизайнер
Гри е нашето Тех бро! С него си говорим за най-новото от света на технологиите и гейминга